Zangeres gezocht? 10 betaalbare zangeressen voor jouw event

Ben jij opzoek naar een zangeres voor jouw event, maar gaat Anouk of Davina Michelle net niet lukken met jouw budget? Wij hebben de oplossing! Speciaal voor jou hebben wij 10 betaalbare zangeressen van hoog niveau op een rij gezet. Alle zangeressen zijn eenvoudig online te boeken via het artiestenboekingsplatform Plugify.

Lieke Dijkstra

Lieke is een ruwe diamant. Haar stem is bluesy, rauw en puur. Lieke heeft een diepe stem en begeleid zichzelf op de gitaar.Lieke verteld met haar muziek een verhaal en schrijft haar muziek vanuit poëzie. Lieke is bezig met het schrijven van een album en naast dat doet zij niets liever dan haar muziek delen met onbekende mensen, op onbekende plekken, tijdens speciale gelegenheden. Lieke speelt voornamelijk tijdens huwelijksceremonies, diners en uitvaarten. Daarnaast speelt zij ook tijdens huiskamerconcerten. Lieke heeft een Nederlandstalige show met verhalen en eigen repertoire, maar ook een Engelstalige. Lieke speelt het liefst eigen werk, mocht je een cover willen horen is dat bespreekbaar.

Muziekgenre: akoestisch, blues, wereld

Noa Hugas

Noa is een sfeer zangeres die haar publiek graag laat genieten van haar stem. Noa is een r&b en jazz zangeres die ook oude en nieuwe soul nummers zingt. Noa zingt alleen nummers waar zij zelf achter staat en op die manier weet zij elk nummer echt over te brengen. Ze begon als zangeres in de horeca, op die manier heeft zij geleerd hoe zij ongedwongen achtergrondmuziek kan verzorgen. Daarnaast stond Noa op festivals en in clubs. Ze staat open voor veel verschillende settingen en nieuwe uitdagingen.

Muziekgenre: soul, akoestisch, jazz

Iris Weda

Iris is een jonge singer songwriter uit Utrecht. Haar liefde voor soul, jazz en r&b muziek heeft zij al van jongs af aan. Iris werd geïnspireerd door artiesten zoals Lauryn Hill, India Arie en Lianne la Havas. Iris heeft al veel trouwceremonies mogen begeleiden. Zij speelt met name eigen geschreven nummers, maar ook covers. Ook verzoeknummers kunnen van te voren worden aangegeven. Naast trouwceremonies is deze zangeres ook voor andere gelegenheden te boeken.

Muziekgenre: r&b, soul, pop

With Fenna

Fenna is een pianist en zangeres uit Amersfoort. Ze begon met dwarsfluit toen ze 9 jaar was. 8 jaar laten vond zij haar passie voor piano spelen. Haar piano leraar ontdekte een zacht geneurie en de pianolessen werden zanglessen. Tegenwoordig speelt Fenna voornamelijk rustige pop, soul en lounge muziek op bruiloften, tijdens conferenties, verjaardagen, in clubs en in kerken. Zij speelt covers van artiesten zoals Stevie Wonder, Elvis Presley, Aretha Franklin, Ed Sheeran en Adele. Verzoeknummers steekt zij graag in een ander jasje zodat ze het zich helemaal eigen maakt. Fenna doet niets liever dan met haar muziek een speciale bijdrage leveren aan elk speciaal moment

Muziekgenre: soul, pop, akoestisch

Liz Borema

Liz is een zangeres uit Amsterdam. Ze begon met zingen in een kinderkoor toen zij 7 was. Hiermee trad zij al op tijdens het Koninginnedagconcert in Paleis Noordeinde. Haar interesse lag steeds meer bij solo-optredens en zij begon daarom met pianoles. Vrijwel direct begon zij zichzelf te begeleiden tijdens het zingen. Ze begon met het coveren van nummers en het schrijven van eigen muziek.
Liz begon aan het conservatorium van Haarlem en in band-setting trad zij elke maand op in het Patronaat café optreden met band. Liz haar songwriting is geïnspireerd op Adele, Ed Sheeran en Sam Smith. Met haar prachtige jazz sound à la Norah Jones maakt Liz covers helemaal eigen. Liz begeleid zichzelf of speelt met een band. Het is maar net wat jou meer aanspreekt.

Muziekgenre: akoestisch, pop, jazz

Linda Maarseveen

Over zangeres Linda hoeven we niet heel veel te zeggen. Behalve dat haar stem klinkt zoals Anastacia met een vleugje Tina Turner, Amy Winehouse en Etta James er doorheen. Genieten dus! Deze zangeres maakt van jouw event een waar succes.

Muziekgenre: jazz, soul, 80’s

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Feest