Windscherm om het terras heen

Ons terras bevind zich in de voortuin en om pottenkijkers te verminderen wilden wij een omheining voor het terras. Een Windscherm leek ons de ideale oplossing omdat hier vaak nog glas in zit waar we nog doorheen kunnen kijken.

Voordelen

xterior-logoEen Windscherm brengt nogal wat voordelen voor ons mee. Het zorgt ervoor dat we toch wat meer privacy hebben als we op het terras zitten (dit is de belangrijkste reden). Nu is het wel zo dat zo’n windscherm er ook voor zorgt dat het niet zo hard waait op het terras. Niks is vervelender dan spullen die van tafel vallen en als dit ook nog eens door de wind komt dan is dit helemaal irritant.

Via via zijn wij bij Xterior uitgekomen, dit bedrijf is gespecialiseerd in windschermen. Deze windschermen worden door dit bedrijf zelf geproduceerd waardoor wij gelukkig alles op maat kunnen laten maken.

We wisten eerst niet zeker hoe deze bevestigd zouden worden en of dit gedaan kon worden in onze tuin. Na contact te hebben opgenomen hebben we een afspraak gemaakt om te bekijken of het echt in onze tuin geplaatst kon worden.

Het was mogelijk om deze bij ons in de tuin te laten plaatsen en er is een prijsopgave gemaakt. Deze prijsopgave was goedkoper dan wij in eerste instantie hadden verwacht!