28 november 2021

Voor ieder wat wils

2 min read
Kerstpakketten

Hoe meer medewerkers je onderneming heeft hoe ingewikkelder het is om voor iedereen een pakket te vinden wat naar de zin is. Ieder jaar heb je het geprobeerd met de verschillende kerstpakketten, door je medewerkers zelf te laten kiezen laat je de keus geheel aan hen. Op de website kerstpakkettenexpress.nl zie je de verschillende mogelijkheden voor je medewerkers, het principe is heel eenvoudig. Je kiest als werkgever een bepaald budget en mensen kunnen tot dat bedrag producten uitzoeken.

Kerstpakketten

Een gecombineerd pakket

Naast de kerstpakketten voor food, kun je natuurlijk ook een mix maken tussen een aantal pakketten. Want het is namelijk ook mogelijk om zelf een pakket samen te stellen, combineer er lustig op los met de artikelen en producten op kerstpakkettenexpress.nl. Het is voor de werknemer natuurlijk nog leuker om een nog gevarieerder pakket te krijgen, voor zowel verzorging als de inwendige mens. Niet voor niets worden de pakketten steeds populairder om weg te geven.

Heerlijk voor de ontspanning

Naast al het eten en drinken, zijn er ook echte wellness kerstpakketten beschikbaar. Wat is er nu fijner dan na een dag hard werken, lekker even te ontspannen met de producten van Rituals. Ook bij deze pakketten kun je een bepaald budget nemen, kies hier een leuk pakket bij en je weet zeker dat je medewerkers geurend op hun werk verschijnen. Ontspannen om de dag weer helemaal fris en fruitig te beginnen. Wil je er toch iets van een flesje drank bij doen, dan zijn daar natuurlijk ook voldoende mogelijkheden voor.