Uitvaart Hendrik Ido Ambacht door Els de Zanger

Els de Zanger is een uitvaartonderneemster die al sinds 2010 bezig is om een uitvaart Hendrik Ido Ambacht dragelijk te maken door er een mooie ervaring en herinnering van te maken. Ze is actief in een 50 kilometer cirkel rond Dordrecht. Ze is hierdoor actief in verschillende gemeentes. Ze heeft in 2018 besloten om voor haarzelf te beginnen en mensen blij te maken ondanks het verlies. Ze heeft in 2019 een studie afgerond waar ze geleerd heeft om met demente mensen om te gaan. Dit heeft ze gedaan omdat haar eigen vader dement werd en ze wilde hiermee leren omgaan. Ze kan nu tijdens de uitvaarten demente betrekken bij de ceremonie.

uitvaart Hendrik Ido Ambacht

Alle mogelijkheden voor een uitvaart Hendrik Ido Ambacht 

De mogelijkheden bij Els de Zanger zijn eindeloos. Heb je wel eens nagedacht over een cameraploeg bij de uitvaart of een fotograaf. Dit kan Els de Zanger allemaal regelen voor je. Verder kan ze kinderen bij de uitvaart betrekken. Deze kunnen bijvoorbeeld bloemen op de kist leggen of een tekening maken op de kist.

Meedenkend

Els de Zanger is erg meedenkend. Ze komt graag met frisse ideeën die de uitvaart nog mooier kunnen maken. Ze kan ook bepaalde ideeën en wensen van jouw kant nog mooier maken.