Sportieve Van Lier sneaker

Schoenen uitzoek is met mijn kleine maat altijd een gedoe. Ik heb zo wel mijn vast winkels waar ik heen ga als ik schoenen moet hebben en dan lukt het meestal ook wel. Deze keer ging het helaas niet helemaal goed. Mijn favoriete schoenenmerk is Van Lier. Dit merk heeft altijd een goede pasvorm en vaak zijn deze schoenen ook in mijn kleine schoenmaat aanwezig. Deze keer viel mijn oog op een Van Lier sneaker. Deze sneaker was een leuke afwisseling voor al mijn nette schoenen.

Niet meer op voorraad

Helaas was de sneaker er niet meer in mijn maat in de kleur die ik wilde. Normaal kan deze altijd vanuit de winkel bijbesteld worden maar dat ging deze keer jammer genoeg niet. De verkoper wees mij op een site waar ze deze schoenen nog wel zouden hebben en die heb ik opgeschreven. van lier sneaker

Eenmaal thuis aangekomen heb ik gelijk de website opgezocht en de schoenen bekeken. De Van Lier sneaker was er in de goede kleur nog wel in mijn maat! Ik heb gelijk de schoenen in mijn winkelwagentje gedaan en ik heb deze daarna meteen afgerekend.

De schoenen kwamen binnen en deze zaten gelijk uitstekend. Misschien is online schoenen bestellen met mijn maat wel een goede oplossing!