Op zoek naar een goede tattoo shop Veenendaal? Dan bent u hier op het juiste adres

Als u op zoek bent naar een tattoo shop Veenendaal, dan bent u hier op het juiste adres. Tattoo shop Veenendaal genaamd Tattoo Mark Ede is een ervaren tattoo shop. De eigenaar van dit winkel is zeer ervaren met tatoeëren aangezien hij sinds zijn 2015 al tatoeëert. Hij heeft na een GGD inspectie ook een vergunning verleent gekregen om zo ook legaal te kunnen tatoeëren, hierdoor kan hij u ook altijd te hulp staan met uw eerste tattoo! Als u een tattoo wilt laten zetten dan kunt u een plaatje meenemen, hiermee kan hij uw eerste tattoo door middel van uw eigen plaatje zetten! Of u kunt hem een tekening laten maken.

Goede aspecten van tattoo shop Veenendaal.

  1. Zeer klantvriendelijk en servicegericht.
  2. Helpt u met het behalen van uw gewenste tattoo.

Mening over Tattoo Mark Ede

Mijn mening over dit bedrijf is zeer goed, aangezien zij mij uitstekend hebben geholpen met mijn eerste tatoeage. Hun hebben mij stap voor stap geholpen met mijn aller eerste tatoeage dit had ik natuurlijk ook echt nodig, aangezien ik echt ontzettend bang was. Door mijn fijne ervaring raad ik iedereen dit bedrijf aan!