Narrowcasting voor de retail

Ben je op zoek naar een manier om informatie te delen met jouw klanten? Denk dan vooral na over narrowcasting retail

Dit is een andere manier dan het eindeloze ophangen van posters, en het kost ook nog eens een stukje minder. Ideaal om een keer uit te proberen dus. Via de Narrowcasting van Screenlink kan je bijvoorbeeld heel snel aan je klanten laten weten wat er in de aanbieding is. Het fijne aan Screenlink is dat je niet alleen de benodigde software krijgt, maar ook de bijpassende beeldschermen. Het scheelt dus ook nog eens moeite. De resultaten van Narrowcasting zijn (wanneer goed uitgevoerd) altijd goed en verhogen in veel gevallen meer winst opleveren.

Persoonlijke ervaring

Naar mijn mening is Narrowcasting een grote stap vooruit, en dan vooral als het uitgevoerd wordt door Screenlink. Zelf heb ik hier ook gebruik van gemaakt en ik was aangenaam verrast door het verbeterde resultaat. Voor mijn gevoel kwamen klanten op via deze manier sneller te weten over de aanbiedingen waardoor het bezoekersaantal van mijn winkel ontzettend is gegroeid.

Voor meer informatie kan je altijd een kijkje nemen op de website, of contact opnemen met Screenlink. Mij is het zeker bevallen dus ik hoop dat dit voor jou ook geldt!