Mode voor meisjes

Stoer, schattig of casual, rond de leeftijd van 9 of 10 jaar oud beginnen de meeste meisjes een eigen kledingstijl te ontwikkelen. Ineens weten ze heel goed wat ze wel een niet meer aan willen, en eigenlijk is alles wat jij voor ze uitkiest ineens niet meer leuk genoeg.  Helaas zijn ze nog te jong voor kleedgeld, dus jullie moeten er alsnog samen op uit om kleding te kopen. Dit kan best lastig zijn, want waar vind je de geschikte kleding binnen de smaak van jouw dochter?

Zelf laten kiezen

Wanneer je dochter haar eigen stijl ontwikkeld is het belangrijk om haar hier vrij in te laten. Ook al vind jij de kleding niks, voor haar is het erg leerzaam om hier mee te spelen. Het kan ook erg leerzaam zijn om samen te gaan shoppen. Zo kan je haar zelf laten beslissen in de kledingkeuze, hierdoor creëert zij meer zelfvertrouwen doordat ze op vroege leeftijd haar eigen keuzes leert te maken en kan experimenteren met haar eigen stijl. Ga daarom niet alleen op pad, op deze manier vind je samen de gouden middenweg en zijn jullie beiden tevreden!

Online

Het is 2019 en alles gebeurd inmiddels online. Zo ook winkelen. Online is het aanbod (kinder)kleding reuze, en het is ook gemakkelijker om te filteren en zoeken op specifieke items of wensen. Door samen online te shoppen maak je het gemakkelijker voor je dochter om keuzes te maken, zo kan ze precies zien hoe het op de modellen staat en kan ze beter evalueren of het binnen haar ‘nieuwe stijl’ past. Ook online shoppen biedt de mogelijkheid om merken en winkels met elkaar te vergelijken, waardoor je wellicht goedkope opties kan vinden. En vrees niet, bij alle webshops heb je een retourrecht van 14 dagen.

Merken

Er zijn veel verschillende kindermerken die razend populair zijn in Nederland op dit moment. Tussen deze merken zitten vaak grote verschillen, bijvoorbeeld Vingino is echt een merk voor stoere meiden (en jongens natuurlijk). Zijn jullie niet opzoek naar stoere kleding? Maar liever schattig en meisjesachtig? Neem dan een kijkje bij Z8. De naam spelt niet voor niets ‘zacht’, het merk is super schattig en maakt gebruik van zachte kleuren en materialen. Perfect voor meisjes met een prinsessenstijl.