Mindfulness in Zeeland is echt een aanrader

Yoga

Mindfulness in Zeeland, hier had ik eerder nog nooit van gehoord maar sinds ik hier aan mee doe. Kan ik het iedereen aanraden om eens op de website van, nl.tm.org te kijken. Omdat ik eigenlijk vaak in de knoop zat met mijzelf omdat ik een veel te druk bestaan heb waardoor ik mijzelf dikwijls voorbij loop. Werd het tijd om eens wat de doen aan mijn innerlijke rust. Met een paar dagen vrij nemen en eens goed uitslapen was ik er niet. Ik moest hier nog echt even wat stappen extra in nemen. Toen ik deze website ontdekte, kon ik mij direct vinden in de verhalen die ik las. Hierdoor wist ik dat deze vorm van therapie echt iets voor mij zou zijn. Dus ik besloot om een afspraak te maken voor een deelname.

Mindfulness in Zeeland 

Mindfulness in Zeeland

Wanneer je mee doet aan de Mindfulness in Zeeland, dan is dit best intensief en al na de eerste keer merk je eigenlijk al dat dit iets met je doet. Daarom keek ik telkens weer uit naar de volgende sessie. Ik ben mijzelf echt tegen gekomen en het was erg confronterend. De manier van het lesgeven wordt op een zeer prettige manier gedaan en ik merk echt dat ik in de positieve zin begin te veranderen.