Markiezen in Den Bosch gekocht

Markiezen Den Bosch

Onlangs was ik op zoek naar markiezen Den Bosch en ging ik eens op internet zoeken. Al snel kwam ik terecht op de website van Das & Vlassak Zonweringen. Ik zag dat zij een enorm assortiment hadden en besloot om een bezoek te brengen aan de showroom.

Markiezen in allerlei materialen en kleuren

Al direct was ik enthousiast over de markiezen uit Den Bosch. Het is een hele stijlvolle zonwering en dit past ook erg goed bij onze woning. Omdat ik een aantal kleine markiezen wilde hebben voor de voorkant van onze woning, werd mij geadviseerd om voor handbediening te kiezen. Dit scheelde mij ook direct een hoop geld. Wanneer je echt grote markiezen wilt, zou ik wel kiezen voor elektrische bediening. Daar kunnen ze je in deze zaak alles over vertellen. De service vond ik dan ook erg fijn en er werd goed met mij meegedacht. Het kiezen van een kleur was nog lastig omdat er zoveel keuze is. Samen met een medewerker heb ik toen een aantal voorbeelden bekeken en zo kreeg ik een beter beeld bij de mogelijkheden. Hierdoor kon ik beter inschatten welke kleur het beste bij onze woning past.

Markiezen Den BoschVoor markiezen in Den Bosch moet je hier zijn

Ik ben nog steeds heel blij met mijn markiezen. Voor de mooiste markiezen Den Bosch en omstreken moet je dus echt bij Das & Vlassak Zonweringen zijn.