Makelaarshuis, een van de beste verhuurmakelaars Zaandam en Amsterdam!

Wilt u uw huis verhuren, maar is het moeilijk een makelaar te kiezen door het aantal verhuurmakelaars Zaandam? Bij New Home Apartments weet u zeker dat u goed zit. Wij zijn een van de betere verhuurmakelaars Zaandam en Amsterdam omdat wij gespecialiseerd zijn in het verhuren in deze gebieden.

Wie zijn deze verhuurmakelaars Zaandam en Amsterdam?

New Home Apartments is opgericht door Ruud Smit. Met een achtergrond als bank- en verzekeringswezen is hij in 2000 is hij begonnen als verhuurmakelaar. Een persoonlijke benadering en service is erg belangrijk. Wij zorgen er voor dat u de juiste woning vindt om te huren. Of dit een woning met tuin is in Zaandam of een mooie etage in het hartje van Amsterdam.

Contact

Wij als verhuurmakelaars Zaandam en Amsterdam staan altijd voor u klaar. Heeft u vragen over het huurrecht, wilt u weten wat de 30% is, hoe wij te werk gaan of anders? U kunt op onze website het contactformulier invullen. Ook staat op de website een telefoonnummer en e-mailadres. Wij antwoorden doorgaans binnen 24 uur. Wij regelen alle diensten voor onze klanten. Denk hierbij aan energie- en internetcontacten, hypotheken, het openen van een bankrekening en schoonmaakwerkzaamheden.