Industriële stijl in mijn huiskamer dankzij tegelzaak Breda

Laatst heb ik een huis gekocht en ik wilde graag grote tegels in mijn huiskamer, dus heb ik tegelzaak Breda XL-Tegels gevraagd of zij dit wilden leggen. Ik ben echt een groot fan van een industriële stijl in mijn huis, dus vloertegels passen daar erg goed bij! Tegels vind ik bovendien ook net weer even wat anders dan bijvoorbeeld laminaat of vloerbedekking. 

De vloertegels zorgen voor optisch meer ruimte

Ik nam contact op met XL-Tegels voor een offerte en vrij snel daarna konden ze al aan de slag, wat erg fijn was. De vakkundige legger van tegelzaak Breda heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het leggen van vloertegels en keramisch parket, dus ik had er al gelijk vertrouwen in. Het portfolio van XL-Tegels zag er ook subliem uit, dus wat mij betreft kon ik me geen betere tegelzaak wensen! Ik heb gekozen voor prachtige beige tegels van het Italiaanse merk Sintesi. De tegels staan echt heel mooi bij de rest van mijn interieur en het maakt mijn huiskamer heel ruimtelijk. De vloerlegger van tegelzaak Breda is echt supernetjes en secuur te werk gegaan en hij was ook nog eens snel. Ik ben dus echt superblij met het resultaat!