Houd het water in je spa schoon met een Aquafinesse pakket

Waterbehandeling

Met een Aquafinesse pakket houd je het water in je hottub, jacuzzi of spa schoon. Hiermee blijft het water kristalhelder en geurvrij op een natuurlijke wijze. Aquafinesse is een natuurlijk alles-in-één onderhoudsproduct voor je spa. Als je één keer per week je bad schoonmaakt met dit product blijft het water helder en schoon.

Aquafinesse pakket

Met een Aquafinesse pakket voorkom je troebel water

Met een Aquafinesse pakket voorkom je troebel water of kalkopbouw in je spa. Wanneer je het water niet regelmatig schoonmaakt, hebben bacteriën en schimmels vrij spel. Je loopt dan het risico dat er een slijmerige substantie in je bad ontstaat. Dit wil je natuurlijk niet. Door je bad elke week te reinigen met Aquafinesse voorkom je vervelende problemen.

Beter voor je gezondheid en voor je bad

Als je een spa hebt dan weet je dat je het water regelmatig moet ontsmetten om bacteriën te vernietigen. De meeste reinigingsmiddelen bevatten tal van chemische stoffen, zoals chloor. Dit leidt weer tot gezondheidsproblemen, zoals huidklachten, oogklachten of benauwdheid. Met het natuurlijke schoonmaakpakket van Aquafinesse voorkom je klachten. Hiermee onderhoud je de spa op een natuurlijke manier. Dit is beter voor je gezondheid en goed voor je bad.

Bodyfit

Inhoud onderhoudspakket

Het onderhoudspakket bestaat uit:

·       Twee flessen met twee liter vloeistof

·       Eén dispenser

·       Eén pak reinigingstabletten

·       Eén maatbeker

·       Met één pakket houd je jouw spa drie tot zes maanden schoon.

Pak het probleem bij de wortel aan

Het onderhoudspakket pakt het probleem bij de wortel aan. De slijmlaag wordt losgeweekt van het bad en met het water weggespoeld. Er kan zich geen nieuwe slijmlaag meer vormen. Als je je bad wekelijks reinigt met Aquafinesse zullen bacteriën spectaculair verminderen. Bovendien voorkom je kalkopbouw aan de verwarming, gladde wanden en pompen. Zo verleng je de levensduur van jouw spa.