Hier kan je encrypted mail versturen

encrypted mail versturen

Encrypted mail versturen is mogelijk via SmartLockr Veilig Mailen. Hiermee voldoe je aan de voorwaarden die in de AVG, ofwel Algemene verordening gegevensbescherming, staan vermeld. Regelmatig hoor je in het nieuws dat er door een datalek, diverse, belangrijke, bestanden naar buiten zijn gekomen. Daar moet geen enkel bedrijf aan denken en daarom is het nemen van de juiste voorzorgsmaatregelen zeker een must. Helemaal wanneer je een bedrijf hebt waar belangrijke persoonsgegevens worden behandeld. Denk hierbij aan de rechtbank, maar ook verzekeringsbedrijven en ziekenhuizen vallen hieronder.

Op een veilige manier encrypted mail versturen

Dankzij AttachingIT B.V. is het mogelijk om SmartLockr Veilig Mailen aan te schaffen. Het geen zorgen meer hoeven maken over diverse bestanden die in het bestand zitten is al een hele geruststelling. Niemand zit erop te wachten dat er zeer belangrijke informatie op straat komt te liggen. Al helemaal niet de gegevens van patiënten in een ziekenhuis. Daarom is het belangrijk om goed met deze gegevens om te gaan en hiervoor de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen.

Meer hierover weten, neem contact op met AttachingIT B.V. en laat je voorlichten over de vele mogelijkheden die zij te bieden hebben.