EHBO Zaandam, een geweldige oefenlocatie om te leren

EHBO Zaandam

Een EHBO Zaandam, kan je het beste bij het trainingscentrum van G4S volgen.EHBO Zaandam Hier kan je in een zeer realistische omgeving leren hoe je moet handen in bepaalde situaties. Door te oefenen in deze, veilige ruimtes, kan je de werkelijkheid beter inschatten. Hierdoor weet je wat voor een impact een bepaalde situatie kan hebben.

Denk bijvoorbeeld aan een brand. Veel mensen weten dat dit één vreselijk iets is. Maar om hier in het echt mee te maken krijgen is helemaal een ramp. In zo een situatie is het van groot belang om zo rustig mogelijk te blijven. Bovendien moet je eerst de situatie goed bekijken voordat je actie gaat ondernemen. Ook dit leer je allemaal tijdens de training van hulpverlener.

Zeer veel geleerd tijdens de training van EHBO Zaandam

Kort geleden heb ik een training EHBO Zaandam gevolgd. Deze heb ik via G4S gehad en ik moet zeggen dat ik hier veel geleerd heb. Dit bedrijf geeft op een zeer goed niveau verschillende trainingen op het gebied van hulpverlening. G4S Training en Safety bv is een ISO 9001 gecertificeerde organisatie en tevens examen locatie categorie 1 volgens de NBBE richtlijnen. De manier hoe de lessen worden gegeven zijn zeer interessant. Een gediplomeerde instructeur zorgt ervoor dat iedereen op de hoogte is om als hulpverlener in te grijpen bij een calamiteit. 

EHBO ZaandamInmiddels heb ik mijn certificaat op zak en daar ben ik erg blij mee. Nu kan ik goed helpen als iemand letsel heeft of erger. Voorheen probeerde ik wel te helpen, maar wist ik niet of deze hulp wel juist was. Nu ik de training heb gehad, voel ik mij een stuk veiliger. Bovendien weet ik nu hoe ik een verband aan moet leggen en te reanimeren als dit nodig mocht zijn. Wil jij ook een training gaan volgen, neem dan contact op met G4S.