27 november 2021

Een notaris testament

1 min read

Het is zo dat ik intussen een dagje ouder wordt. Ik denk zeker nog niet aan sterven, maar dit weet je natuurlijk nooit vooraf. Ik wilde me graag wat voorbereiden op deze dag. Daarom wilde ik mijn notaris testament laten opmaken door de notaris. Zelf kende ik niet echt een geschikte notaris, dus ben ik afgegaan op advies van mijn vrienden. Zo kwam ik dan ook terecht bij deze persoon.

Mijn ervaring met deze notaris

Ik ben zeer tevreden van de diensten van deze notaris. Ik kon immers hier terecht voor al mijn vragen. Zo wist ik ook beter wat ik kon verwachten na mijn dood. Ik kon ook te weten komen wat het voordeligste was voor de kinderen enzovoort. Bovendien was deze persoon zeer vriendelijk en zeer deskundig. Hij wist zeer goed waarmee hij bezig was. Voor mij was dit zeer belangrijk. Ik wist ook vrij snel hoeveel me dit zou kosten. Deze persoon was dus zeer transparant, iets wat ik zeer belangrijk vind. Wat ik ook zeer goed vond, was dat ik echt heel persoonlijk behandeld werd en kon rekenen op zeer persoonlijk advies. Kortom, wil je ook graag je testament laten opmaken door een notaris? Dan raad ik je zeer graag deze notaris aan.