Een EU claim neergelegd

Een aantal dagen geleden was ik samen met mijn ouders terug gevlogen vanaf Marokko. Toen we thuis kwamen zijn we direct op het internet op zoek gegaan naar EU claim. Omdat we aankwamen op de luchthaven en erachter kwamen dat onze vlucht een aantal uur vertraging had opgelopen omdat er iets mis was met het vliegtuig.

Op zoek naar een bedrijf dat ons kon helpen

Toen we thuis waren en op het internet op zoek gingen naar een bedrijf dat een EU claim neer kon leggen kregen we erg veel zoekresultaten van bedrijven die deze dienst aanbieden. Nadat we een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk uit op de website van Airline-Refund.

De website van het bedrijf

Toen we terecht kwamen op de website van Airline-Refund kwamen we terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website is super veel informatie te vinden over de dienst die het bedrijf aanbiedt. We hebben heel gemakkelijk een EU claim voor een vluchtvertraging ingediend en we kregen hier erg snel een reactie op. Het bedrijf heeft ons erg goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken en ze hebben super snel een vergoeding kunnen krijgen door de vertraging die onze vlucht had opgelopen.