De leukste entertainment huren voor mijn bruiloft!

Voor mijn bruiloft dacht ik dat entertainment huren een leuke toevoeging zou zijn om mijn speciale dag compleet te maken. Bij Cas Events heb ik daarom geïnformeerd naar de mogelijkheden. Ik wilde graag een live band hebben die covers zou kunnen zingen van onze lievelingsartiesten. Het was een moeilijke keuze, maar uiteindelijk hebben we voor de band Bamm Bamm gekozen.

Mijn grote dag was helemaal compleet dankzij de coverband!

Bamm Bamm is een band die een uitgebreid repertoire heeft en onder andere recent top 40-werk, meezingers en meestampers, rock, evergreens en soulmuziek zingt. Ik had een aantal audio-samples en video’s gezien en daar klonk Bamm Bamm al heel erg goed, maar ik was verkocht toen ik de zangeres Tina Turner hoorde nazingen. Toen wist ik het meteen: deze band moeten we op onze bruiloft hebben! Na een offerte aangevraagd te hebben bij Cas Events, hebben we de band meteen geboekt. Ik kan je vertellen dat deze coverband live nog veel beter was dan ik had verwacht. Al mijn gasten gingen uit hun dak en ook mijn man en ik vonden het echt prachtig. Namens iedereen wil ik daarom Cas Events en Bamm Bamm bedanken voor dit geslaagde optreden!