28 november 2021

Brandstempels zetten is erg leuk!

1 min read

Wanneer u vaak spullen van uzelf kwijt bent kunt u dit voorkomen met brandstempels! U kunt nu namelijk uw eigen initialen of logo op uw spullen zetten. Zo voorkomt u dat iedereen uw spullen mee naar huis neemt. En mocht dit toch gebeuren komen ze er gauw genoeg achter dat dit niet van hem of haar is.

Voor welke materialen zijn brandstempels te gebruiken?

U kunt de brandstempels van stempels.nl gebruiken voor :

  • Hout
  • Rubber
  • Leer
  • Karton
  • Brood
  • Vlees

Wat zijn de voordelen van brandstempels  :

  • U kunt uw eigen initialen op een product plaatsen.
  • U kunt zelf kiezen wat u wilt brandmerken.
  • U kunt de grootte van het brandmerk zelf kiezen.
  • U kunt het soort stempel uit kiezen, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een handstempel of een stempel op elektriciteit.

 

Mijn ervaring met brandstempels :

Ik ben erg tevreden met de brandstempels van stempels.nl. Ik heb een eigen riemen lijn ontworpen, ik wilde alleen wel iets unieks op de riemen zetten. Ik heb dus gekozen voor een brandmerk. Ik heb hierin mijn bedrijfsmerk en bedrijfslogo verwerkt. Dit heb ik op elke riem geplaatst. Zo heb ik ook meteen een effectieve vorm van marketing binnen mijn bedrijf gecreëerd.