De beschikbare acts en shows van Evenses

Het inhuren van professionals om een speciale gelegenheid van muziek te voorzien is altijd een goed idee. Daarnaast verzorgt Evenses ook andere acts en shows. Spectaculaire dansshows, vingervlugge goochelaars en vuurwerkshows laten gasten verbaast achter en zorgen voor een niet te vergeten avond. Net zoals de muziekacts zijn deze eenvoudig te boeken via de website.

Shows om te lachen

Lachen is gezond en bovendien is het één van de leukste en meest populaire vormen van vermaak. Goede cabaretiers weten met humor toeschouwers een fantastische avond te laten beleven. Bij Evenses zijn er uiteenlopende shows te boeken van stuk voor stuk getalenteerde grappenmakers. Er zijn cabaretiers die met grappige typetjes het publiek laat schaterlachen en bovendien onderwerpen aankaarten waar over nagedacht kan worden. Door het gevarieerde aanbod zit er voor iedereen altijd wel iets tussen wat in de smaak valt.


Illusionisten en andere magische entertainers
Een goede goochelaar verteld zijn geheimen nooit en bij Evenses zijn er voldoende getalenteerde en vingervlugge goochelaars te vinden. Ze laten hun publiek verbaasd achter en door de interactie met toeschouwers wordt iedereen bij de show betrokken. Er zijn bovendien goochelaars die magische trucs combineren met humor. Er zijn ook goochelaars in te huren speciaal voor kindershows. Bijvoorbeeld Magic Markus die een expert is op het gebied van kinderfeesten en andere evenementen waarbij kinderen een magische ervaring willen opdoen. Naast goochelaars zijn er nog andere magische entertainers te boeken bij Evenses. Er zijn bijvoorbeeld waarzeggers die aan de hand van tarotkaarten of het lezen van handen de toekomst proberen te voorspellen. Het leuke aan een waarzegger is dat alle gasten met een persoonlijke boodschap naar huis gaan.

 

Overige acts en shows
Voor een speciale avond is het mogelijk om via Evenses een vuurwerkshow te laten plaatsvinden op jouw evenement. Het is daarbij natuurlijk wel noodzakelijk dat je een geschikte locatie in de buitenlucht hebt waar het vuurwerk veilig en verantwoordelijke kan worden afgestoken. Bij Evensens kun je kunstenaars die portretten maken van bezoekers inhuren. Er zijn zowel tekenaars die een realistisch portret van mensen maken als kunstenaars die door het tekenen van grappige karikaturen mensen aan het lachen weten te krijgen. Dansgroepen werken zeer sfeerverhogend en zijn vaak erg spectaculair om naar te kijken. Er zijn uiteenlopende dansshows die geschikt zijn voor verschillende soorten feesten. Alle dansers en danseressen die je via Evenses kunt boeken zijn professionals die hun vak verstaan. Voor mensen die echt van spektakel houden kun je acrobaten inhuren die met adembenemende stunts kleur geven aan een feest. Om het volledige aanbod van acts te bekijken kun je terecht op de website van Evenses. Voordat je een act boekt is het verstandig om je wensen te bespreken met één van de medewerkers.